Skip to content
Fotografie van een raket illustratie

…3, 2, 1, Push on!

Lang is CR-Beeldwerken een ‘bedrijf-in-deeltijd’ geweest. Vanaf november 2017 is daar verandering in gekomen en ga ik als voltijd ondernemer verder. Ruim 10 jaar geleden startte ik mijn zaak, toen nog naast mijn baan in het onderwijs. Nu ga ik verder om als fotograaf en vormgever de zakelijke markt te bedienen met goed beeldwerk.

Enerzijds zal ik werkzaam zijn als fotograaf, anderzijds als vormgever. Voor mij is dat een vertrouwde combinatie. Als fotograaf ben ik in staat óók een mooie toepassing te leveren in de vorm van bijvoorbeeld productbladen, flyers of online portfolio’s. Andersom ontwerp ik graag huisstijlen, brochures of ander marketingmateriaal, waarbij ik met fotografie de juiste sfeer en beleving toevoeg.

Wat staat er op stapel?

Genoeg! In de komende maanden zal ik uiteraard druk zijn met acquisitie en marketing. Ook ga ik aan het werk voor zowel nieuwe als bestaande opdrachtgevers. De eerste opdrachten bestaan uit architectuurfotografie op locaties in Eindhoven en Amsterdam, portretfotografie voor een lokale politieke partij en het ontwikkelen van een nieuw merk en bijbehorende huisstijl en dat is nog niet eens alles.

Nieuws per categorie

Back To Top Studio Beeldwerken