Skip to content

Rondje fietsen?

Lees meer over Christian Reijnoudt, de man achter Studio Beeldwerken. Zoals wel blijkt zijn fotografie en vormgeving nogal sterk aan mij verbonden. Maar er is meer, zoals mijn fiets…

Fotografie is mijn eerste liefde, design en vormgeving zijn mijn passie. Beide hebben mijn volledige aandacht; en dat heeft geresulteerd in mijn onderneming Studio Beeldwerken.

Over Studio Beeldwerken en Christian Reijnoudt

studie

Na mijn middelbare schooltijd heb ik de kunstacademie (ArtEz) doorlopen. Hier legde ik mij in eerste instantie toe op grafisch ontwerpen maar studeerde ik na vier jaar af als autonoom kunstenaar, met fotografie en vrij beeldwerk.

werk

Na mijn opleiding gaf ik les aan het Driestar College (Leiden), in de vakken beeldende vorming, tekenen, handvaardigheid en Culturele Kunstzinnige vorming. Een lesbevoegdheid is daarvoor noodzakelijk en die heb ik in mijn eerste twee werkjaren gehaald aan de academie in Rotterdam (Willem de Kooning).

Tijdens deze periode als docent, maakte ik steeds vaker werk in opdracht. Dit viel soms lastig te combineren en ook de behoefte om zelf meer te creëren kriebelde. Ik besloot te stoppen met mijn docentschap, een prachtig vak, en werd aangenomen als Art Designer bij een handelsonderneming (Exclusiva). Hier heb ik mij met name bezig gehouden met de branding van het bedrijf, ontwikkelen van nieuwe merken, productfotografie, maar ook organisatie van events en implementatie van IT op bijvoorbeeld het gebied van Product Information Management.

Inmiddels werk ik vrijwel volledig in dienst van mijn eigen onderneming, Studio Beeldwerken. Een plek waar ik naar hartelust voor mijn klanten creatief en vernieuwend bezig kan zijn. Met de combinatie van goede fotografie, grafisch inzicht en analytisch vermogen kan ik mijn diensten aan veel klanten aanbieden.

vrije tijd

De tijd naast mijn werk vult zich als vanzelf met allerlei leuke en minder leuke dingen. Als ik tijd nodig heb om mijn hoofd leeg te maken, ben ik graag buiten. Vandaar dat mijn vakanties zich vooral dicht bij de natuur afspelen. Ik wandel graag, in de bossen of in de Alpen en zit nog liever op de racefiets.

Mijn vrije tijd thuis vul ik graag met bakken en koken, schrijven voor mijn blog, het lezen van een goed boek (non-fictie, filosofie, theologie, beeldende kunst), het maken van vrij werk.

Just in hastags

#fotografie #vormgeving #bakken #koken #racefiets #tarmac #specialized #strava #schrijven #kamperen #buitenleven #christen #boeken #filosofie #non-fictie #onderwijs #kunst #nikon #hasselblad #bialetti #espresso

Back To Top Studio Beeldwerken