Skip to content

Sterk en onderscheidend beeld

Als ondernemer heb je sterke en onderscheidende beelden nodig. Je marketingmateriaal krijgt zo precies wat het nodig heeft, sfeer en persoonlijkheid.

[the_grid name=”Grid pagina fotografie”]

Productfotografie

Zowel in het maken van een duidelijke productfoto, als ook in creatieve beelden heb ik plezier. Duidelijke foto’s zijn voor elke shop en brochure belangrijk. En met creativiteit daarbij werk je meer aan ‘eigen beeldmateriaal’.

Portretfotografie

Het blijft een boeiende zoektocht waar ik van houd; een eerlijk portret maken wat de kijker niet verveelt. Zo’n portret straalt vertrouwen uit, waar je het ook gebruikt. Portretten maak ik op locatie of in de studio.

Dronefotografie

Dat je vanuit de lucht anders tegen de dingen aankijkt, geeft een unieke mogelijkheid voor je marketing en communicatie. Je kunt met één foto een prachtig overzicht geven van een project of locatie. Ideeën opdoen voor jouw project?

Architectuurfotografie

Mijn uitdaging voor een goede architectuurfoto is het goed vastleggen van ‘ruimte’. Hierbij houd ik een hoge standaard aan bij de afwerking van beeldmateriaal. Mijn werk wordt online gebruikt, op beurzen en in drukwerk.

Back To Top Studio Beeldwerken