Skip to content
Productsample Van Een Nieuw Bierproduct

Handvaardigheid komt altijd van pas

Bij productfotografie komt regelmatig de nodige handvaardigheid kijken. Delen van producten worden weggewerkt of opgepoetst, verschillende producten worden gecombineerd tot één beeld, het kan allemaal. Zelfs als het product nog niet in definitieve vorm bestaat, is ook met fotografie snel een natuurgetrouw beeld te maken. Juist voor de communicatie en marketing rondom een nieuw product, is het fijn om te beschikken over goed beeldmateriaal. Een doosje met een productsample, lege flesjes én een stapeltje printjes van etiketten, resulteerden onlangs nog in een aantal strakke productfoto’s.

Het nieuwe bierproduct zat nog niet in het juiste flesje en ook waren de flessen nog niet geëtiketteerd. Met wat overschenken en nauwkeurig snij- en plakwerk, ontstond in een mum van tijd een prima sample van het nieuwe product. Vanaf dat moment was het een klassiek stukje studiofotografie om dit product in de schijnwerpers te zetten.

Productfoto van twee bierflesjes
Close up van een bierflesje

Heb je zelf een goede foto nodig van één of meer van je producten? Bekijk gerust enkele voorbeeldfoto’s en neem vrijblijvend even contact op.

Nieuws per categorie

Back To Top Studio Beeldwerken