Skip to content
Buitenpresentatie Van BredaPhoto

Een inspirerende studiedag?!

Het fotofestival in Breda kijkt heel ver vooruit, tot de oneindigheid en zelfs verder. Met het thema ’to infinity and beyond’ is dat in ieder geval de focus van het festivalthema; proberen nu te zien wat komen gaat. Ik organiseerde mijn eigen studiedag door het BredaPhoto Festival 2018 te bezoeken.

Eens per kwartaal probeer ik zo als zelfstandig ondernemer mijn nascholing ‘op peil te houden’. Op dergelijke studiedagen zorg ik met name voor inspiratie. Ook het BredaPhoto Festival en het bezoeken van ‘De Donkere Kamer‘ van DuPho stonden voor mij in het teken van inspiratie.

Het zien van zoveel werk, inspireerde mij en spoorde me aan om elk klein idee wat ik heb op te schrijven én uit te werken. Het gaf moed en zin om het vrije werk zo nu en dan echt aandacht te geven. Zo keek ook ik dus de toekomst in.

De curatoren van het festival hebben het complexe thema goed neergezet. De begeleidende teksten brachten op veel plaatsen een goede verrijking en zorgden voor de samenhang tussen alles wat er te zien was. Het (beeldend) onderzoek naar ‘de toekomst’ is eigenlijk onuitputtelijk en oneindig breed. Die diversiteit is ook terug te zien in de vele presentaties. Een waardevolle studiedag en sowieso de moeite waard voor iedereen die houd van fotografie.

Nieuws per categorie

Back To Top Studio Beeldwerken