Skip to content
Een Cinelli Vigorelli Fixed Gear Fiets Langs De Baan

Ja, dat doe ik ook!

‘Doe je dat ook?’ Het is een vraag die ik geregeld krijg. Soms gaat het over fotografie, soms over wat ik wel of niet vormgeef. Maar inderdaad, ik doe meer dan in mijn portfolio zichtbaar is.

Zo leg ik als fotograaf regelmatig evenementen vast. Dat is iets heel anders dan architectuurfotografie, het maken van portretten en productfotografie, maar uitdagend om te doen! Als een bedrijf of instelling een feestelijke bijeenkomst, belangrijke meeting of een leuk evenement heeft, zorg ik er voor dat er via goede beelden op teruggekeken kan worden. Opdrachtgevers gebruiken het materiaal voor het archief, voor nieuwsberichten, persberichten of social media.

Bij de fotografie van zo’n event valt soms alles samen, zoals onlangs op een zaterdagmiddag. Met Start To Meet Amsterdam was ik bij de opening van het nieuwe seizoen van de NL Crit Series. Dit is een serie wedstrijden voor fixed-gear fietsen waarvan ik een aantal actie- en sfeerfoto’s heb gemaakt. Nu ben ik zelf nogal een fietsliefhebber en maak ik ook nog eens graag foto’s. Hoe tof wil je het hebben. Ja, één minpuntje is dat ik dan zelf ook wil fietsen natuurlijk.

Start van de eerste race van de NL Crit Series 2018
Start van de eerste race van de NL Crit Series 2018
Toeschouwers moedigen deelnemers aan bij een fixed gear race in Rijswijk
Sfeer langs en op de baan bij de NL Crit Series in Rijswijk

Heeft je bedrijf of organisatie binnenkort een belangrijk evenement waar goed beeldmateriaal van gemaakt moet worden? Het onderwerp hoeft echt geen fietsen te zijn. Ik kom ook als er een mijlpaal te vieren valt, je wilt laten zien hoe jullie organisatie aan het verduurzamen is, of er een belangrijk congres georganiseerd wordt. Just let me know!

Nieuws per categorie

Back To Top Studio Beeldwerken