Skip to content
Architectuurfoto Als Textielprint In Zwart Aluminium Frame

Je ruimte maken of breken…

Een ruimte inrichten is altijd een uitdaging, of je er nou werkt of woont. Nadat vloer en wanden zijn afgewerkt, plaats je in de ruimte alles wat je nodig hebt. Dan volgt die laatste stap, de accessoires; iets waar je het geheel alsnog mee kunt maken of breken. Het wordt een rommeltje of het wordt je ideale woon/werkplek. Mooi beeld aan de muur kan hierbij een belangrijke rol vervullen.

Voor diverse relaties maak ik beeldmateriaal van het werk wat ze maken. Zo fotografeer ik opgeleverde panden en interieurs, mooie producten of personeel dat aan het werk is. Hoe mooi is het dan om te zien dat zij de beelden gebruiken om het pand mee in te richten door de foto’s op te hangen. Via werkaandemuur.nl bied ik enkele beelden aan, maar sinds kort levert Studio Beeldwerken ook prachtige textielprints in aluminium profielen. Geheel naar wens, zowel qua print als afmeting.

Detail van een fotoprint op textiel in een aluminium frame
De dom in Florence als textielprint ter aankleding van een kamer
Detail van een textieprint met grovere structuur
Detail van een zwart aluminium frame met textielprint

Deze doeken worden al jaren veelvuldig gebruikt als presentatiemateriaal in de winkelinrichting en in beursstands. Textieldoeken worden steeds breder ingezet en vinden ook hun weg naar particuliere woningen en kantoorpanden. De prints en het textiel van tegenwoordig zorgen voor scherpe, levendige beelden. Wanneer een ruimte hol klinkt, zijn er zelfs mogelijkheden om de akoestiek prettiger te maken met een speciale vulling.

Wil je jouw bedrijfspand of woning aankleden met unieke beelden? Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken! Bel of mail mij maar.

Nieuws per categorie

Back To Top Studio Beeldwerken