Skip to content

off season – off topic

De profs zien we even niet in wedstrijdverband op de weg. Het waait, is koud en nat, we wachten op de voorjaarsklassiekers. Wat hebben de wielerliefhebbers dan nog? In ieder geval de herinnering en het zijn foto’s die de herinnering levend houden!

Afgelopen zomer, op een gewone werkdag, had ik het voorrecht om midden op de dag koers te kunnen kijken. Ik hoefde maar even mijn studio uit te lopen, richting de doorgaande weg. De klassieker Veenendaal-Veenendaal werd verreden en dankzij een nieuw parcours kwamen ze een keer of drie langs. De eerste keer bleef het bij kijken, daarna nam ik ook mijn camera mee. Ik lag even in de berm als een ware sportfotograaf.

Wil je als bedrijf of organisatie herinneringen levend houden? Laat de mooie momenten dan vastleggen en toon ze! Bel gerust.

Nieuws per categorie

Back To Top Studio Beeldwerken