Skip to content

Ode aan de productdesigner

In het vorige bericht schreef ik over het inzetten van een gebruikt product voor (product)marketing. Toen fotografeerde ik één van mijn schoenen. Het plan was met dit idee een miniserie te maken. Hierbij deel 2 met een afgeschreven harddisk in de hoofdrol.

Jaren lang deden 2 van deze LaCie harde schijven dienst als mijn backups. Eentje permanent in huis, de ander ver weg buitenshuis. Sinds ik met een NAS werk in combinatie met online backup, zitten de twee LaCies weer in de doos. Totdat ik weer bezig was met productfotografie en ik net mijn kast had opgeruimd.

Een product presenteren kun je op veel manieren doen. In dit geval isoleer ik het product en leg ik zo nadruk op alleen het ontwerp en de esthetiek van het product. Een marketeer heeft alle ruimte om informatieve tekst toe te voegen. Maar nu draait het even alleen om de fotografie en is dit een ode aan de productdesigner.

Nieuws per categorie

Back To Top Studio Beeldwerken