Skip to content

Wat kun je ophangen aan een driehoek?

Het maken van logo’s en huisstijlen is altijd een uitdagende klus. Vaak zijn het abstracte waarden die zichtbaar moeten worden in een huisstijl en ook ‘gevoel’ bij een huisstijl is niet te onderschatten. Elke onderneming wil tenslotte serieus genomen worden en daarom moet elke huisstijl wel ‘vertrouwen uitstralen’, ‘professioneel overkomen’ en het moet bij de onderneming passen.

Voor Van der Wilt organisatiecoaching, was ook het product coaching en advies, ‘abstract’. Elke vorm van visualisatie is dan als het ware een metafoor. In de gesprekken die ik met de opdrachtgever voerde, kwam de driehoek als vorm meermaals terug.

Op die vorm is het logo en de verdere huisstijl dan ook gebaseerd. De grote driehoek staat voor de klant van Van der Wilt, de blauwe voor Van der Wilt zelf. De twee driehoeken in elkaar leveren een derde op, dat is het gebied waar de organisatiecoaching plaatsvindt.

Er is zeker meer over te zeggen, in het bijzonder over de driehoek an sich als metafoor. Neem alleen daarom al gerust eens contact op met Van der Wilt en bekijk hier ook de eerste resultaten van deze huisstijl.

Briefpapier en visitekaartje voor Van der Wilt organisatiecoaching

Nieuws per categorie

Back To Top Studio Beeldwerken